بانک مقالات فارسی

فروشگاه

اینجا محل تبلیغ شماست

دستور پخت املت هندی

مواد لازم:
پیاز رنده شده=۱ عدد بزرگ
فلفل سبز رنده شده=۱ عدد
برگهای گشنیز تازه خرد شده=بمقدار لازم
تخم مرغ=۴ عدد متوسط
نمک=۱ قاشق چایخوری
روغن=۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱٫ پیاز،فلفل سبز و گشنیز را در کاسه بزرگی می ریزیم و بهم می زنیم.
۲٫ تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه ای می ریزیم و با همزن خوب هم می زنیم.
۳٫ مخلوط پیاز را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم.
۴٫ نمک را به آن اضافه کرده و هم می زنیم.
۵٫ ۱ قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ می کنیم. یک قاشق بزرگ از مایه برمی داریم و در ماهیتابه می ریزیم.
۶٫ املت را با حرارت ملایم سرخ می کنیم. یک بار برمی گردانیم و با یک قاشق صاف روی ان را کمی فشار می دهیم تا مطمئن شویم که تخم مرغ پخته شده است. تا وقتی که املت طلایی رنگ شود.
۷٫ بقیه مواد را به همین طریق می پزیم. املت ها را کنار می گذاریم و گرم نگه می داریم تا وقتیکه بقیه مواد بهمین طریق تمام شود.
املت را با نان صرف می کنیم. نوش جان!

 

لینک ثابت

icon برچسب ها:
  • نوشته: مدیر سایت articlefa.ir
  • تاریخ: 7 جولای 2010
  • ۳ نظر

  • نظرات ارزشمند خود را در مورد این مقاله از فرم ارسال نظر که در اخر همین صفحه وجود دارد برای ما ارسال کنید تا در سایت نمایش داده شودنظرات شما بعد از بررسی در سایت نمایش داده خواهد شد نمایش نظرات به معنای تایید انها توسط سایت نیست ونظرات شخصی بازدید کنندگان سایت در مورد این مقاله هست پیشاپیش از اینکه نظرات ارزشمند خود را در مورد این مطلب به سایت ارسال می کنید از شما ممنون هستیم باعرض پوزش بابت تاخییر ایجاد شده در تایید نظرات برای نمایش در سایت به دلیل مشغله کاری زیاد نظرات جدید با تاخییر بر روی سایت قرار میگیرند
    من در ساعت 3:00 ب.ظ - گفته است:
    تاریخ: 23 آگوست 2011

    خوبه

    ناشناس در ساعت 12:20 ب.ظ - گفته است:
    تاریخ: 17 نوامبر 2011

    ممنون بابت معرفی

    ناشناس در ساعت 8:17 ب.ظ - گفته است:
    تاریخ: 2 نوامبر 2013

    خیلی ممنون

    Debes estar logueado para postear un comentario

    ضمن تشکر از شما برای ارسال نظرات ارزشمند خود در مورد این مطلب لطفا نظرات خود را به صورت فارسی تایپ کنید همچنین نظرات شما بعد از بررسی توسط مدیر سایت در سایت قرار خواهد گرفت