بانک مقالات فارسی

فروشگاه

محل تبلیغ شما

دستور پخت املت هندی

مواد لازم:
پیاز رنده شده=۱ عدد بزرگ
فلفل سبز رنده شده=۱ عدد
برگهای گشنیز تازه خرد شده=بمقدار لازم
تخم مرغ=۴ عدد متوسط
نمک=۱ قاشق چایخوری
روغن=۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱٫ پیاز،فلفل سبز و گشنیز را در کاسه بزرگی می ریزیم و بهم می زنیم.
۲٫ تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه ای می ریزیم و با همزن خوب هم می زنیم.
۳٫ مخلوط پیاز را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم.
۴٫ نمک را به آن اضافه کرده و هم می زنیم.
۵٫ ۱ قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ می کنیم. یک قاشق بزرگ از مایه برمی داریم و در ماهیتابه می ریزیم.
۶٫ املت را با حرارت ملایم سرخ می کنیم. یک بار برمی گردانیم و با یک قاشق صاف روی ان را کمی فشار می دهیم تا مطمئن شویم که تخم مرغ پخته شده است. تا وقتی که املت طلایی رنگ شود.
۷٫ بقیه مواد را به همین طریق می پزیم. املت ها را کنار می گذاریم و گرم نگه می داریم تا وقتیکه بقیه مواد بهمین طریق تمام شود.
املت را با نان صرف می کنیم. نوش جان!

 

لینک ثابت

icon برچسب ها:
  • نوشته: مدیر سایت articlefa.ir
  • تاریخ: ۱۶ تیر ۱۳۸۹
  • ۳ نظر

  • نظرات ارزشمند خود را در مورد این مقاله از فرم ارسال نظر که در اخر همین صفحه وجود دارد برای ما ارسال کنید تا در سایت نمایش داده شودنظرات شما بعد از بررسی در سایت نمایش داده خواهد شد نمایش نظرات به معنای تایید انها توسط سایت نیست ونظرات شخصی بازدید کنندگان سایت در مورد این مقاله هست پیشاپیش از اینکه نظرات ارزشمند خود را در مورد این مطلب به سایت ارسال می کنید از شما ممنون هستیم باعرض پوزش بابت تاخییر ایجاد شده در تایید نظرات برای نمایش در سایت به دلیل مشغله کاری زیاد نظرات جدید با تاخییر بر روی سایت قرار میگیرند
    من در ساعت ۳:۰۰ ب.ظ - گفته است:
    تاریخ: ۱ شهریور ۱۳۹۰

    خوبه

    ناشناس در ساعت ۱۲:۲۰ ب.ظ - گفته است:
    تاریخ: ۲۶ آبان ۱۳۹۰

    ممنون بابت معرفی

    ناشناس در ساعت ۸:۱۷ ب.ظ - گفته است:
    تاریخ: ۱۱ آبان ۱۳۹۲

    خیلی ممنون

    ارسال نظر

    نام:

    ایمیل:

    وب سایت:

    متن و پیام شما:
    ضمن تشکر از شما برای ارسال نظرات ارزشمند خود در مورد این مطلب لطفا نظرات خود را به صورت فارسی تایپ کنید همچنین نظرات شما بعد از بررسی توسط مدیر سایت در سایت قرار خواهد گرفت