بانک مقالات فارسی

فروشگاه

محل تبلیغ شما

طرز تهیه ی املت قارچ و مارچوبه

مواد لازم :

تخم مرغ ۹ عدد
شیر هموژنیزه ۹ قاشق سوپخوری
روغن ۶ قاشق سوپخوری
مارچوبه ۱ فنجان
قارچ ۱ فنجان
فلفل قدری
نمک قدری

طرز تهیه :

برای تهیه هر املت ساده ، تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم و میزنیم تا کاملا کف کند ، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ میریزیم و بهم میزنیم ، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریبا بارتقاع ۲٫۵ سانتیمتر باشد روی آتش میگذاریم و سه قاشق روغن را در تابه می ریزیم و میگذاریم تا روغن کاملا داغ شود ، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه میریزیم بطوریکه سطح تابه پوشیده شود . یک لحظه در تابه را میگذاریم تا املت بسته شود ، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر بدقت لوله میکنیم .
مایه اصلی تمام املت ها بهمین طریق تهیه میشود و بنسبت احتیاج مقدار آنرا میتوانیم کم یا زیاد کنیم .
مارچوبه و قارچ و نمک و فلفل را مخلوط و سه قطعه املت تهیه میکنیم و لای هر کدام مقداری از مایه قارچ و مارچوبه میریزیم .

 

لینک ثابت

icon برچسب ها:
  • نوشته: مدیر سایت articlefa.ir
  • تاریخ: ۱۶ تیر ۱۳۸۹
  • بدون نظر

  • نظرات ارزشمند خود را در مورد این مقاله از فرم ارسال نظر که در اخر همین صفحه وجود دارد برای ما ارسال کنید تا در سایت نمایش داده شودنظرات شما بعد از بررسی در سایت نمایش داده خواهد شد نمایش نظرات به معنای تایید انها توسط سایت نیست ونظرات شخصی بازدید کنندگان سایت در مورد این مقاله هست پیشاپیش از اینکه نظرات ارزشمند خود را در مورد این مطلب به سایت ارسال می کنید از شما ممنون هستیم باعرض پوزش بابت تاخییر ایجاد شده در تایید نظرات برای نمایش در سایت به دلیل مشغله کاری زیاد نظرات جدید با تاخییر بر روی سایت قرار میگیرند

    ارسال نظر

    نام:

    ایمیل:

    وب سایت:

    متن و پیام شما:
    ضمن تشکر از شما برای ارسال نظرات ارزشمند خود در مورد این مطلب لطفا نظرات خود را به صورت فارسی تایپ کنید همچنین نظرات شما بعد از بررسی توسط مدیر سایت در سایت قرار خواهد گرفت