بانک مقالات فارسی

فروشگاه

محل تبلیغ شما

طرز تهیه املت کالباس یا ژامبون با گوجه

مواد لازم :

تخم مرغ ۶ عدد
شیر هموژنیزه ۶ قاشق سوپخوری
روغن ۶ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی ۲ فنجان
کالباس ۲۰۰ گرم
فلفل قدری
نمک قدری

طرز تهیه :

روغن را در تابه می ریزیم و می گذاریم کاملا داغ شود ،سه عدد از تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم و خوب می زنیم تا کف کند ، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر با تخم مرغ مخلوط می نمائیم و مایه را در تابه می ریزیم . بطوریکه سطح تابه را کاملا بپوشاند ، حرارت را کمی ملایم می کنیم ، یک لحظه در تابه را می گذاریم تا املت کاملا بسته شود ، بعد سه ورقه از ژامبون یا کالباس را بدرازا پشت سر هم روی املت می چنیم ، یک کفگیر زیر املت قرار می دهیم و یک چنگال هم روی املت می گذاریم و آنرا بدقت لوله می کنیم ، و با بقیه مواد بهمین طریق املت دیگری تهیه می کنیم بعد یک فنجان گوجه فرنگی خرد شده که به آن کمی و نمک و فلفل زده ایم و بروی کالباس یا ژامبون میریزیم و املت را لوله می کنیم و کمی هم از گوجه فرنگی و ژامبون یا کالباس خرد شده روی آن میپاشیم

 

لینک ثابت

icon برچسب ها:
  • نوشته: مدیر سایت articlefa.ir
  • تاریخ: ۱۶ تیر ۱۳۸۹
  • بدون نظر

  • نظرات ارزشمند خود را در مورد این مقاله از فرم ارسال نظر که در اخر همین صفحه وجود دارد برای ما ارسال کنید تا در سایت نمایش داده شودنظرات شما بعد از بررسی در سایت نمایش داده خواهد شد نمایش نظرات به معنای تایید انها توسط سایت نیست ونظرات شخصی بازدید کنندگان سایت در مورد این مقاله هست پیشاپیش از اینکه نظرات ارزشمند خود را در مورد این مطلب به سایت ارسال می کنید از شما ممنون هستیم باعرض پوزش بابت تاخییر ایجاد شده در تایید نظرات برای نمایش در سایت به دلیل مشغله کاری زیاد نظرات جدید با تاخییر بر روی سایت قرار میگیرند

    ارسال نظر

    نام:

    ایمیل:

    وب سایت:

    متن و پیام شما:
    ضمن تشکر از شما برای ارسال نظرات ارزشمند خود در مورد این مطلب لطفا نظرات خود را به صورت فارسی تایپ کنید همچنین نظرات شما بعد از بررسی توسط مدیر سایت در سایت قرار خواهد گرفت