ترشی لیته بادمجان کبابی
مواد لازم:
بادمجان درشت ۱۰ عدد
گلکلم متوسط نصف
هویج بزرگ ۳ عدد
سیر ۲۰ حبه
فلفل سبز کمی
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
سرکه به مقدار لازم
طرز تهیه:
بادمجانها را در فر یا کبابپز کبابی میکنیم تا کاملا بپزند (مثل بادمجان کبابی برای میرزاقاسمی).
سپس آنها را پوست میکنیم و کمی نمک میزنیم و روی پارچه میچینیم تا آب آنها کاملا گرفته شود.
هویجها را رنده کرده و نمک میزنیم و روی پارچه میریزیم تا آب آنها گرفته شود.
گل کلم و سیر و فلفل را هم خرد کرده و نمک زده و روی پارچه میریزیم تا آب آنها هم گرفته شود. ( مقدار فلفل بستگی به ذائقه خودتان دارد که تند دوست داشته باشید یا نه).
نصف روز باید مواد بالا به همین حالت بمانند.
سپس بادمجانها را ساطوری کرده و در ظرفی ریخته و همه مواد را به آن اضافه میکنیم و سرکه روی آنها میریزیم.
نکات:
چون این ترشی با بادمجان کبابی درست شده و عطر و طعم بادمجان کبابی را دارد، ادویه ترشی به آن نمیریزیم، فقط کمی زردچوبه و سیاه دانه به آن اضافه میکنیم.
بعد از ریختن سرکه، نمک ترشی را هم بچشید، چون به مواد آن نمک زده بودیم ممکن است به نمک کمی نیاز داشته باشد.
این لیته بسیار ملایم و خوش طعم است.
منبع : شیندخت

نظرات ارزشمند خود را در مورد این مقاله از فرم ارسال نظر که در اخر همین صفحه وجود دارد برای ما ارسال کنید تا در سایت نمایش داده شودنظرات شما بعد از بررسی در سایت نمایش داده خواهد شد نمایش نظرات به معنای تایید انها توسط سایت نیست ونظرات شخصی بازدید کنندگان سایت در مورد این مقاله هست پیشاپیش از اینکه نظرات ارزشمند خود را در مورد این مطلب به سایت ارسال می کنید از شما ممنون هستیم باعرض پوزش بابت تاخییر ایجاد شده در تایید نظرات برای نمایش در سایت به دلیل مشغله کاری زیاد نظرات جدید با تاخییر بر روی سایت قرار میگیرند
چرا ترشی من بوی عطر ترشی مادرم نمیده من همه وسایلاشو توش میریزم دقیق این مادرم ولی بوی اون ترشی مادرم رو نمیده وای ترشی مامان سرت گیج میره وقتی میخورییش دیگه