بانک مقالات فارسی

طرز تهیه سالاد اندونزی

سالاد اندونزی
این یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه است که برای وعده غذایی شام یا در مهمانی ها، به جای سالاد الویه می توانید این سالاد را استفاده کنید تا به برنامه ی غذایی تان تنوع ببخشید.

مواد لازم :
سیب زمینی نیم کیلو

گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط

نخود فرنگی پخته ۲۰۰ گرم

کالباس ۳۰۰ گرم

خیار شور ۳۰۰ گرم

سس مایونز به میزان لازم

گل کلم پخته شده ۳۰۰ گرم

هویج پخته شده ۲۵۰ گرم

طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و به قطعات ریز خرد کنید.

گوجه فرنگی، کالباس، خیارشور، گل کلم و هویج پخته را خرد کنید.

سپس تمام مواد را با هم مخلوط نمایید. در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده هم می توانید اضافه کنید.

سالاد را در یخچال قرار دهید و پس از گذشت حداقل ۵ ساعت، سالاد را مصرف نمایید.

سایت سیمرغ

 

لینک ثابت

icon برچسب ها:
  • نوشته: مدیر سایت articlefa.ir
  • تاریخ: ۵ تیر ۱۳۸۹
  • يك نظر

  • نظرات ارزشمند خود را در مورد این مقاله از فرم ارسال نظر که در اخر همین صفحه وجود دارد برای ما ارسال کنید تا در سایت نمایش داده شودنظرات شما بعد از بررسی در سایت نمایش داده خواهد شد نمایش نظرات به معنای تایید انها توسط سایت نیست ونظرات شخصی بازدید کنندگان سایت در مورد این مقاله هست لازم به ذکر هست که به دلیل حجم بالای کاری امکان پاسخ به نظرات توسط مدیریت سایت وجود ندارد در اینده نزدیک با افتتاح تالار گفتگو کاربران میتواند با هم به بحث وتبادل نظر بپردازند پیشاپیش از اینکه نظرات ارزشمند خود را در مورد این مطلب به سایت ارسال می کنید از شما ممنون هستیم
    سونای در ساعت ۴:۰۷ ب.ظ - گفته است:
    تاریخ: ۲۳ آبان ۱۳۹۰

    سلام ممنون به خاطر وقتی که کذاشتی موفق باشی

    ارسال نظر

    نام:

    ایمیل:

    وب سایت:

    متن و پیام شما:
    ضمن تشکر از شما برای ارسال نظرات ارزشمند خود در مورد این مطلب لطفا نظرات خود را به صورت فارسی تایپ کنید همچنین نظرات شما بعد از بررسی توسط مدیر سایت در سایت قرار خواهد گرفت