بانک مقالات فارسی

فروشگاه

محل تبلیغ شما

طرز تهیه سالاد نارنگی یافا و پنیر فتا

سالاد نارنگی یافا و پنیر فتا
اگر از طعم نارنگی یافا و روغن زیتون خوشتان می آید، حتما طعم این سالاد را می پسندید.

زمان تهیه: ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای ۲ نفر:
نارنگی یافا یک عدد

پودر رازیانه یک قاشق چای خوری

کرفس یک عدد، برگ ‌های آن را نگه دارید.

روغن زیتون به اندازه دلخواه

آب و دانه‌های انار یک عدد

پنیر فتا ۵۰ گرم

نعناع چند شاخه برای تزیین

طرز تهیه:
۱- نارنگی یافا را پوست بکنید و با یک برش افقی آن را به دو قسمت تقسیم کنید و آن‌ها را در ظرف قرار دهید.

۲- ساقه کرفس را بدون برگ، خوب خرد کنید.

۳- سپس آن‌ها را با برگ ‌هایی که از ساقه کرفس جدا کرده و کنار گذاشته ‌اید و نیز مقداری نمک و فلفل و روغن زیتون، ‌مخلوط کنید.

۴- نارنگی یافا، سالاد کرفس، دانه‌ ها و آب انار را در ظرف مخصوص سالاد قرار دهید.

۵- روی مواد فوق، پنیر فتا بریزید و سالاد را با شاخه‌ های نعناع تزیین کنید.

۶- روی کل سالاد روغن زیتون بریزید و آن را میل کنید.

شهره فرجی

گرداوری شده از سایت تبیان توسط سایت بانک مقالات فارسی
(articlefa.ir)

 

لینک ثابت

icon برچسب ها:
  • نوشته: مدیر سایت articlefa.ir
  • تاریخ: ۵ تیر ۱۳۸۹
  • بدون نظر

  • نظرات ارزشمند خود را در مورد این مقاله از فرم ارسال نظر که در اخر همین صفحه وجود دارد برای ما ارسال کنید تا در سایت نمایش داده شودنظرات شما بعد از بررسی در سایت نمایش داده خواهد شد نمایش نظرات به معنای تایید انها توسط سایت نیست ونظرات شخصی بازدید کنندگان سایت در مورد این مقاله هست پیشاپیش از اینکه نظرات ارزشمند خود را در مورد این مطلب به سایت ارسال می کنید از شما ممنون هستیم باعرض پوزش بابت تاخییر ایجاد شده در تایید نظرات برای نمایش در سایت به دلیل مشغله کاری زیاد نظرات جدید با تاخییر بر روی سایت قرار میگیرند

    ارسال نظر

    نام:

    ایمیل:

    وب سایت:

    متن و پیام شما:
    ضمن تشکر از شما برای ارسال نظرات ارزشمند خود در مورد این مطلب لطفا نظرات خود را به صورت فارسی تایپ کنید همچنین نظرات شما بعد از بررسی توسط مدیر سایت در سایت قرار خواهد گرفت