بانک مقالات فارسی

فروشگاه

محل تبلیغ شما

دستور پخت سوپ ژولین

مواد لازم :
تره فرنگی ۵۰۰ گرم
توت ۲ عدد
شلغم ۵۰۰ گرم
کلم قدری
جعفری ساطوری شده قدری
کرفس خرد شده ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
کاهو ۱ عدد
کره ۱ قاشق سوپخوری
نخود فرنگی قدری
طرز تهیه :

تره فرنگی و هویج و شلغم و کرفس و پیاز را خرد کرده نصف قاشق چایخوری نمک و شکر روی آن بپاشید . سپس کره را در دیگ ریخته مخلوط فوق را در آن بریزید و هم بزنید تا کمی سرخ بشود . همینکه مختصری سرخ کردید . آب و قلم گاو را ریخته بگذارید یکساعت و نیم بجوشد . سپس کاهو را خرد کرده بهمراه نخود فرنگی در سوپ بریزید و بگذارید یکساعت دیگر بجوشد و جعفری را در زمان کشیدن سوپ بروی آن بریزید

 

لینک ثابت

icon برچسب ها:
  • نوشته: مدیر سایت articlefa.ir
  • تاریخ: ۳ تیر ۱۳۸۹
  • بدون نظر

  • نظرات ارزشمند خود را در مورد این مقاله از فرم ارسال نظر که در اخر همین صفحه وجود دارد برای ما ارسال کنید تا در سایت نمایش داده شودنظرات شما بعد از بررسی در سایت نمایش داده خواهد شد نمایش نظرات به معنای تایید انها توسط سایت نیست ونظرات شخصی بازدید کنندگان سایت در مورد این مقاله هست پیشاپیش از اینکه نظرات ارزشمند خود را در مورد این مطلب به سایت ارسال می کنید از شما ممنون هستیم باعرض پوزش بابت تاخییر ایجاد شده در تایید نظرات برای نمایش در سایت به دلیل مشغله کاری زیاد نظرات جدید با تاخییر بر روی سایت قرار میگیرند

    ارسال نظر

    نام:

    ایمیل:

    وب سایت:

    متن و پیام شما:
    ضمن تشکر از شما برای ارسال نظرات ارزشمند خود در مورد این مطلب لطفا نظرات خود را به صورت فارسی تایپ کنید همچنین نظرات شما بعد از بررسی توسط مدیر سایت در سایت قرار خواهد گرفت