بانک مقالات فارسی

فروشگاه

محل تبلیغ شما

آموزش طرز تهیه آبگوشت

مواد لازم :
گوشت راسته گوساله ۲۵۰۰ گرم
برگ بو ۲ قاشق سوپخوری
هویج ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۰٫۵ عدد
آب ۳ لیتر
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :

گوشت را از استخوان راسته جدا میکنیم و فقط از استخوان و مقدار کمی از گوشت برای تهیه آب گوشت استفاده می کنیم , یا خرده ریز های گوشت راسته در حدود ۱۰۰۰ گرم برای تهیه آبگوشت استفاده می کنیم , یا معمولا گوشتی که برای کباب یا بیفتک تهیه می شود مقداری مازاد دارد که برای تهیه آبگوشت مناسب است و یا حدود ۱۰۰۰ گرم گوشت سردست با استخوان برای تهیه آبگوشت مناسب است
برای تهیه انواع سوپها , پتاژها , سس ها و بعضی از غذاها احتیاج به مقداری آب گوشت داریم که دستور تهیه یک لیتر آن ذیلا داده می شود :
گوشت را تکه میکنیم و استخوانها را میشکنیم و آنها را میشوئیم , بعد سبزیها را خرد می نمائیم و با آب سرد که مقدار آنرا ذکر کرده ایم داخل گوشت میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا بپزد , در اواخر طبخ نمک و فلفل میریزیم , مقدار آب گوشت تهیه شده باید در حدود پنج لیوان باشد , انرا از صافی رد میکنیم میگذاریم کاملا سرد شود و چربی روی آنرا میگیریم و بعد آنرا مصرف میکنیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۴ تا ۶ نفر کافیست

 

لینک ثابت

icon برچسب ها:
  • نوشته: مدیر سایت articlefa.ir
  • تاریخ: ۳ تیر ۱۳۸۹
  • بدون نظر

  • نظرات ارزشمند خود را در مورد این مقاله از فرم ارسال نظر که در اخر همین صفحه وجود دارد برای ما ارسال کنید تا در سایت نمایش داده شودنظرات شما بعد از بررسی در سایت نمایش داده خواهد شد نمایش نظرات به معنای تایید انها توسط سایت نیست ونظرات شخصی بازدید کنندگان سایت در مورد این مقاله هست پیشاپیش از اینکه نظرات ارزشمند خود را در مورد این مطلب به سایت ارسال می کنید از شما ممنون هستیم باعرض پوزش بابت تاخییر ایجاد شده در تایید نظرات برای نمایش در سایت به دلیل مشغله کاری زیاد نظرات جدید با تاخییر بر روی سایت قرار میگیرند

    ارسال نظر

    نام:

    ایمیل:

    وب سایت:

    متن و پیام شما:
    ضمن تشکر از شما برای ارسال نظرات ارزشمند خود در مورد این مطلب لطفا نظرات خود را به صورت فارسی تایپ کنید همچنین نظرات شما بعد از بررسی توسط مدیر سایت در سایت قرار خواهد گرفت