بانک مقالات فارسی

فروشگاه

محل تبلیغ شما

دستور پخت سوپ برش (۲)

گوشت سر دست گوسفند ۱۳۰۰ گرم
کلم ۱۰۰۰ گرم
هویج ۲ عدد
چغندر ۱ عدد
سیب زمینی ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
خامه ۱۵۰ گرم
لوبیا سبز ۲۵۰ گرم
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :

گوشت را قطعه قطعه میکنیم و با مقداری آب میگذاریم بپزد بعد کلم را خرد و چغندر و هویج را خلال میکنیم و با لوبیا و کلم داخل گوشت میریزیم تا بپزد . آنگاه سیب زمینی را خلال میکنیم و بدان اضافه مینمائیم تا سیب زمینی نیز بپزد و بآن نمک و فلفل بقدر کافی میزنیم , بعد رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل میکنیم و داخل برش میریزیم و میگذاریم برش چند جوش بزند , بعد استخوانهای گوشت را خارج میکنیم و برش را در ظرف میکشیم و روی آنرا خامه میریزیم در صورتیکه بخواهیم آب برش کمی غلیظ شود ممکن است یک قاشق آرد را در کمی کره یا روغن کمی سرخ کنیم و وقتی گوشت و سبزیجات پخته شد داخل برش بریزیم , چون معمولا برش را از گوشت گاو یا گوساله تهیه میکنند لذا مقدار آب برای پختن آن متناسب با نوع گوشت آن است .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۴ تا ۶ نفر کافیست

 

لینک ثابت

icon برچسب ها:
  • نوشته: مدیر سایت articlefa.ir
  • تاریخ: ۳ تیر ۱۳۸۹
  • بدون نظر

  • نظرات ارزشمند خود را در مورد این مقاله از فرم ارسال نظر که در اخر همین صفحه وجود دارد برای ما ارسال کنید تا در سایت نمایش داده شودنظرات شما بعد از بررسی در سایت نمایش داده خواهد شد نمایش نظرات به معنای تایید انها توسط سایت نیست ونظرات شخصی بازدید کنندگان سایت در مورد این مقاله هست پیشاپیش از اینکه نظرات ارزشمند خود را در مورد این مطلب به سایت ارسال می کنید از شما ممنون هستیم باعرض پوزش بابت تاخییر ایجاد شده در تایید نظرات برای نمایش در سایت به دلیل مشغله کاری زیاد نظرات جدید با تاخییر بر روی سایت قرار میگیرند

    ارسال نظر

    نام:

    ایمیل:

    وب سایت:

    متن و پیام شما:
    ضمن تشکر از شما برای ارسال نظرات ارزشمند خود در مورد این مطلب لطفا نظرات خود را به صورت فارسی تایپ کنید همچنین نظرات شما بعد از بررسی توسط مدیر سایت در سایت قرار خواهد گرفت