بانک مقالات فارسی

فروشگاه

محل تبلیغ شما

دستور پخت سوپ ترشک (۲)

مواد لازم :
ترشک ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
آب گوشت ۴ گرم
خامه ۷۵ گرم
تره فرنگی ۱ فنجان
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :

تره فرنگی را با کمی کره سرخ میکنیم و آب گوشت را میریزیم و میگذاریم تره فرنگی کاملا بپزد , بعد آنرا از صافی یا دستگاه مخصوص رد میکنیم , آنگاه سیب زمینی پخته را از صافی یا دستگاه مخصوص رد میکنیم و با تره فرنگی صاف شده مخلوط مینمائیم و در صورتیکه مایه غلیظ باشد کمی آب یا آبگوشت بآن میافزائیم بعد روی حرارت ملایم میگذاریم آنگاه ترشک تمیز کرده و خرد شده را میریزیم و وقتی ترشک نیز کاملا پخته شد و سوپ جا افتاده سوپ را در سوپخوری میریزیم و خامه را روی آن میدهیم .
ترشک نوعی سبزی شبیه اسفناج است که برگهای آن ظریفتر و طعم آن کاملا ترش میباشد .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۴ تا ۶ نفر

 

لینک ثابت

icon برچسب ها:
  • نوشته: مدیر سایت articlefa.ir
  • تاریخ: ۳ تیر ۱۳۸۹
  • بدون نظر

  • نظرات ارزشمند خود را در مورد این مقاله از فرم ارسال نظر که در اخر همین صفحه وجود دارد برای ما ارسال کنید تا در سایت نمایش داده شودنظرات شما بعد از بررسی در سایت نمایش داده خواهد شد نمایش نظرات به معنای تایید انها توسط سایت نیست ونظرات شخصی بازدید کنندگان سایت در مورد این مقاله هست پیشاپیش از اینکه نظرات ارزشمند خود را در مورد این مطلب به سایت ارسال می کنید از شما ممنون هستیم باعرض پوزش بابت تاخییر ایجاد شده در تایید نظرات برای نمایش در سایت به دلیل مشغله کاری زیاد نظرات جدید با تاخییر بر روی سایت قرار میگیرند

    ارسال نظر

    نام:

    ایمیل:

    وب سایت:

    متن و پیام شما:
    ضمن تشکر از شما برای ارسال نظرات ارزشمند خود در مورد این مطلب لطفا نظرات خود را به صورت فارسی تایپ کنید همچنین نظرات شما بعد از بررسی توسط مدیر سایت در سایت قرار خواهد گرفت