بانک مقالات فارسی

فروشگاه

محل تبلیغ شما

دستور پخت سوپ جو

مواد لازم :
جو پوست گرفته ۱۰۰ گرم
آب گوشت ۵ فنجان
هویج ۳ قاشق سوپخوری
خامه ۱۰۰ گرم
سس سفید ۲ فنجان
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :

بهتر است جو را بعد از شستن یکی دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد بعد جو را با آب گوشت میگذاریم بپزد و کاملا لعاب بیندازد و هویج را اضافه میکنیم بعد از چند جوش که هویج پخته شد سس سفید را داخل سوپ میریزیم و میگذاریم سوپ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود سوپ را در سوپخوری میریزیم و خامه را روی آن میدهیم ممکن است کمی جعفری خرد کرده نیز روی سوپ بپاشیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۴ تا ۶ نفر کافیست

 

لینک ثابت

icon برچسب ها:
  • نوشته: مدیر سایت articlefa.ir
  • تاریخ: ۳ تیر ۱۳۸۹
  • ۲ نظر

  • نظرات ارزشمند خود را در مورد این مقاله از فرم ارسال نظر که در اخر همین صفحه وجود دارد برای ما ارسال کنید تا در سایت نمایش داده شودنظرات شما بعد از بررسی در سایت نمایش داده خواهد شد نمایش نظرات به معنای تایید انها توسط سایت نیست ونظرات شخصی بازدید کنندگان سایت در مورد این مقاله هست پیشاپیش از اینکه نظرات ارزشمند خود را در مورد این مطلب به سایت ارسال می کنید از شما ممنون هستیم باعرض پوزش بابت تاخییر ایجاد شده در تایید نظرات برای نمایش در سایت به دلیل مشغله کاری زیاد نظرات جدید با تاخییر بر روی سایت قرار میگیرند
    محمد در ساعت ۳:۲۹ ب.ظ - گفته است:
    تاریخ: ۱۲ دی ۱۳۹۰

    dastor kheily eshtebah akhe adam bi savad kodom adam agheli to sop jo sos mizane bahosh

    محمد در ساعت ۳:۳۰ ب.ظ - گفته است:
    تاریخ: ۱۲ دی ۱۳۹۰

    سلام دستور پخت اشتباه است اخه ادم عاقل و بی سواد کی تو سوپ جو سس میزنه بی عقل.

    ارسال نظر

    نام:

    ایمیل:

    وب سایت:

    متن و پیام شما:
    ضمن تشکر از شما برای ارسال نظرات ارزشمند خود در مورد این مطلب لطفا نظرات خود را به صورت فارسی تایپ کنید همچنین نظرات شما بعد از بررسی توسط مدیر سایت در سایت قرار خواهد گرفت