وقتی گل کلم بهعنوان ماده اصلی یک سوپ انتخاب میشود، دیگر نیازی به خامه و آرد برای غلیظتر کردن آن ندارید.
گلکلم پخته و له شده، بافتی نرم و خامهای را به سوپ میدهد که بسیار هم لذیذ است.
مواد لازم برای ۴ نفر:
– یک عدد گلکلم متوسط
– یک عدد پیاز متوسط (درشت خرد شود)
– ۴۷۵میلیلیتر یا ۲ پیمانه آب مرغ
– ۴۷۵ میلیلیتر یا ۲ پیمانه شیر کمچرب
– ۳ قاشق سوپخوری گردو خرد شده
– نمک و فلفل به مقدار کافی
– پودر فلفل قرمز و مقداری گردو خرد شده برای تزئین
طرز تهیه:
۱ – برگهای سبز گل کلم را بکنید و گلهای آن را از هم جدا کنید و بشویید. سپس قابلمهای آماده کنید و گلکلم را به همراه پیاز خرد شده و آب مرغ در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
۲ – بعد از اینکه آب مرغ به جوش آمد، در ظرف را بگذارید تا گلکلمها بپزند؛ برای این منظور، معمولا حدود نیم ساعت زمان کافی است. پس از اطمینان از پخت گلکلم، شیر و گردو را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت. سپس این مخلوط را از روی شعله اجاق گاز بردارید و کمی که از حرارت افتاد، داخل دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید تا مخلوط به مایهای نرم و پورهمانند تبدیل شود.
۳ – حالا دوباره مایه را به قابلمه برگردانید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. در پایان سوپ را به ظرف مورد نظر منتقل کنید و پس از تزئین آن با مقداری گردوی خرد شده و فلفل قرمز، سرو کنید.

نظرات ارزشمند خود را در مورد این مقاله از فرم ارسال نظر که در اخر همین صفحه وجود دارد برای ما ارسال کنید تا در سایت نمایش داده شودنظرات شما بعد از بررسی در سایت نمایش داده خواهد شد نمایش نظرات به معنای تایید انها توسط سایت نیست ونظرات شخصی بازدید کنندگان سایت در مورد این مقاله هست پیشاپیش از اینکه نظرات ارزشمند خود را در مورد این مطلب به سایت ارسال می کنید از شما ممنون هستیم باعرض پوزش بابت تاخییر ایجاد شده در تایید نظرات برای نمایش در سایت به دلیل مشغله کاری زیاد نظرات جدید با تاخییر بر روی سایت قرار میگیرند
Debes estar logueado para postear un comentario