من هم گاهی برای پختن غذا درمیمانم و نمیدانم باید برای شام شب چه غذایی آماده کنم که تکراری نباشد و طعم جدیدی داشته باشد .
اما آنقدر غذاهای مختلف در دنیا وجود دارند که اگر در تمام عمرمان هم یکی از آنها را بخواهیم تهیه کنیم، هیچوقت غذای تکراری نخواهیم خورد اما حالا که سرما از راه رسیده، بهتر است طعم سوپهای مختلف را به غذای روزانه خود اضافه کنیم تا سرمای پاییز و زمستانی دلچسبتر باشد.
با آمدن فصل پاییز ترهفرنگی نیز به انواع سبزیها اضافه شده و در هر سبزی فروشی میتوانیم با قیمت ارزان آن را خریداری کنیم و با آن سوپ تره فرنگی تهیه کنیم؛ سوپی با طعم تازه و بسیار مقوی. برای تهیه این سوپ به ۲ تا ۳ عدد ترهفرنگی، دو قاشق سوپخوری آرد سفید، آبگوشت دو لیوان، دو عدد زرده تخممرغ خامه ۵۰ گرم کره ۵۰ گرم آب لیمو نمک به مقدار کافی برای مصرف دو نفر نیاز داریم.
تره فرنگی را حلقهحلقه میکنیم و با دو لیوان آب و کمی نمک میپزیم بعد از پختن تره فرنگی را از صافی رد میکنیم و آرد را با کمی کره سرخ میکنیم و آب گوشت را به تدریج داخل آرد سرخ شده میریزیم و مرتب بههم میزنیم تا آرد در آب گوشت حل شود آنگاه تره فرنگی آماده شده را داخل این مایه میریزیم و میگذاریم چند جوش بزند و سوپ کمی غلیظ شود. به اندازه کافی هم نمک و فلفل بهآن اضافه میکنیم. سپس زردههای تخم مرغ را خوب می زنیم و با آبلیمو و کمی نمک مخلوط میکنیم و داخل سوپخوری میریزیم حالا سوپ را داغ داغ به تدریج روی تخممرغ میریزیم و بههم میزنیم و خامه را روی سوپ میدهیم.
ممکن است تره فرنگی را که حلقهحلقه کردیم با آب و کمی نمک بپزیم سپس مطابق دستور بالا آرد را با کره سرخ میکنیم و داخل ترهفرنگی میریزیم. آب گوشت را اضافه میکنیم بگذاریم سوپ آهسته آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود و بعد مطابق دستور بالا عمل کنیم.
در ضمن برای داشتن آب گوشت و یا مرغ نیاز نیست حتما گوشت یا مرغ را بپزید و از آب آن برای طبخ سوپ استفاده کنید قرصهای آماده سوپ را میتوانید از سوپر مارکتها تهیه و هر یک را با دو لیوان آب سرد مخلوط کرده و داخل سوپ خود بریزید. مطمئن باشید این سوپ را بیشتر از یک بار میل خواهید کرد.

نظرات ارزشمند خود را در مورد این مقاله از فرم ارسال نظر که در اخر همین صفحه وجود دارد برای ما ارسال کنید تا در سایت نمایش داده شودنظرات شما بعد از بررسی در سایت نمایش داده خواهد شد نمایش نظرات به معنای تایید انها توسط سایت نیست ونظرات شخصی بازدید کنندگان سایت در مورد این مقاله هست پیشاپیش از اینکه نظرات ارزشمند خود را در مورد این مطلب به سایت ارسال می کنید از شما ممنون هستیم باعرض پوزش بابت تاخییر ایجاد شده در تایید نظرات برای نمایش در سایت به دلیل مشغله کاری زیاد نظرات جدید با تاخییر بر روی سایت قرار میگیرند
Debes estar logueado para postear un comentario