بانک مقالات فارسی

فروشگاه

محل تبلیغ شما

طرز تهیه حلیم

مواد لازم برای پنج نفر:

گوشت سردست بدون استخوان نیم کیلو
بلغور گندم نیم کیلو
پیاز یک عدد بزرگ
نمک کمی
دارچین و کره به مقدار لازم برای تزیین

طرز تهیه:

بلغور گندم را با مقداری آب می‌گذاریم بپزد. آب به‌حدی باشد که روی بلغور را بگیرد و بعداز این‌که آب آن خشک شد، بلغور را مانند کته دم می‌کنیم. یعنی دم کنی رویش می‌گذاریم تا بلغور کاملا پخته و له شود. پیاز را خرد کرده با گوشت و مقدار کمی آب در ظرف دیگر می‌پزیم کمی هم نمک به آن می‌زنیم. بعد از پختن گوشت، بلغور را به آن اضافه می‌کنیم سپس آن‌ها را با میکسر خوب مخلوط کرده طوری که گوشت و بلغور له شده و کش‌دارشود. دوباره آن‌‌را روی حرارت می‌گذاریم تا کاملن جابیفتد و در این مرحله باید مرتب حلیم را هم زد تا ته نگیرد.
حلیم را توی ظرف کشیده با کره داغ شده و دارچین و قیمه تزیین می‌کنیم

 

لینک ثابت

icon برچسب ها:
  • نوشته: مدیر سایت articlefa.ir
  • تاریخ: ۲۹ خرداد ۱۳۸۹
  • ۲ نظر

  • نظرات ارزشمند خود را در مورد این مقاله از فرم ارسال نظر که در اخر همین صفحه وجود دارد برای ما ارسال کنید تا در سایت نمایش داده شودنظرات شما بعد از بررسی در سایت نمایش داده خواهد شد نمایش نظرات به معنای تایید انها توسط سایت نیست ونظرات شخصی بازدید کنندگان سایت در مورد این مقاله هست پیشاپیش از اینکه نظرات ارزشمند خود را در مورد این مطلب به سایت ارسال می کنید از شما ممنون هستیم باعرض پوزش بابت تاخییر ایجاد شده در تایید نظرات برای نمایش در سایت به دلیل مشغله کاری زیاد نظرات جدید با تاخییر بر روی سایت قرار میگیرند
    رقیه در ساعت ۶:۴۳ ب.ظ - گفته است:
    تاریخ: ۳۰ مرداد ۱۳۹۰

    ازدستور تهیه حلیم ممنون

    متین در ساعت ۵:۰۷ ب.ظ - گفته است:
    تاریخ: ۱۲ دی ۱۳۹۰

    ممنون از طرز تهیه حلیم.ولی چرا اینقدر متفاوته؟مگه گوشت نباید ریش ریش بشه؟گندم اگه اونجری بپزه ته نمیگیره؟

    ارسال نظر

    نام:

    ایمیل:

    وب سایت:

    متن و پیام شما:
    ضمن تشکر از شما برای ارسال نظرات ارزشمند خود در مورد این مطلب لطفا نظرات خود را به صورت فارسی تایپ کنید همچنین نظرات شما بعد از بررسی توسط مدیر سایت در سایت قرار خواهد گرفت