یادداشت برداری در کلاس (۳) یادداشت برداری
نویسندگان : دکتر چارلزتی منگروم و دکتراستفن استری چارت
مترجم : محمود کریمی
منبع : راسخون
وقتی درکلاس حضور می یابید ، معلم تان در مورد موضوعی که دارید تحصیل می کنید ، صحبت می کند. دانستن مطالبی که معلمان شما بیان می کنند برای شما وقتی که امتحان می دهید، مهم است. شما حتماً باید بتوانید یادداشت برداری های خوبی از آن چه معلمان تان می گویند ، داشته باشید.
یادداشت برداری خوب یک فرآیند ۳ مرحله ای است که درآن شما باید قبل از کلاس، در حین کلاس و پس از کلاس کارهایی را انجام دهید. درادامه آن ۳ مرحله ی مذکور و کارهای که درهر مرحله باید انجام دهید آمده است:
۱- برای یادداشت برداری آماده شوید ( قبل از کلاس ) :
قبل از آن که به کلاس بیایید، جزوه ها ( یادداشت ) هایی را که از جلسات قبل، یادداشت کرده اید، مرورکنید. این کار به شما کمک می کند که آن چیزی که تدریس شده را به خاطر بیاورید و شما را برای یادگیری مطالب جدیدی که معلم تان ارائه می کند،آماده می کند.
قبل ازآن که به کلاس بیاید همه ی تکالیف محوله را انجام دهید.معلم شما انتظار دارد که آنها را انجام داده باشید و براساس آن مطالب درس را ادامه می دهد.
همه ی لوازم یادداشت برداری(جزوه نویسی)را با خود به کلاس بیاورید.دفترو خودکارکافی و مناسب همراه داشته باشید.
۲- یادداشت برداری کنید ( در حین کلاس ) :
توجه خود را به آن چه معلم تان می گوید، معطوف کنید.درحین گوش دادن حواستان به عبارت کلیدی باشد تا بفهمید کدام قسمت از گفته های معلم تان مهم است و آن را یادداشت کنید.عباراتی مثل « مهم ترین نکته این است که…. » یا « یادتان نرود که…» عبارت کلیدی محسوب می شوند. فراموش نکنید مطالبی را که معلم تان تکرار می کند یا روی تخته سیاه می نویسد حتماً در جزوه یا ( یادداشت ) هایتان بنویسید.
آن قدرسریع بنویسید که بتوانید همه ی مطالب مهم را یادداشت کنید.برای این کار از کلمات مخفف ( مثل ترمو به جای ترمودینامیک ) و علائم ( مثل % به جای درصد ) و جملات کوتاه استفاده کنید.
پس از مطالبی که کاملاً متوجه نشده اید، در جزوه تان علامت سؤال (؟) بگذارید.
۳- یادداشت هایتان را دوباره بنویسید ( پس از کلاس ) :
برای این که جزوه تان را کامل ترکنید پس از کلاس با تغییرکلمات مخفف به کلمات کامل، علائم به کلمات و جملات کوتاه به جملات بلندتر،جزوه ( یادداشت ) خود را دوباره بنویسید.
جزوه تان را با نوشتن جواب سؤالاتی که در حین جزوه نویسی در کلاس برایتان پیش آمده، صحیح ترکنید.ازکتاب درسی و کتب مرجع برای به دست آوردن مطالبی که برای پاسخ به سؤال ها نیازدارید،استفاده کنید. اگر لازم شد از معلم تان یا دیگر دانش آموزان بخواهید که به شما کمک کنند.
با دیگر دانش آموزان بررسی کنید ( یا جزوه تان را مقایسه کنید ) تا مطمئن شوید مطلب مهمی را جا نینداخته اید.
جزوه نویسی ( یادداشت برداری ) خوب به شما کمک می کند تا برای امتحان بهتر آماده شوید.
منبع انگلیسی مقاله : How-to-Study.com

نظرات ارزشمند خود را در مورد این مقاله از فرم ارسال نظر که در اخر همین صفحه وجود دارد برای ما ارسال کنید تا در سایت نمایش داده شودنظرات شما بعد از بررسی در سایت نمایش داده خواهد شد نمایش نظرات به معنای تایید انها توسط سایت نیست ونظرات شخصی بازدید کنندگان سایت در مورد این مقاله هست پیشاپیش از اینکه نظرات ارزشمند خود را در مورد این مطلب به سایت ارسال می کنید از شما ممنون هستیم باعرض پوزش بابت تاخییر ایجاد شده در تایید نظرات برای نمایش در سایت به دلیل مشغله کاری زیاد نظرات جدید با تاخییر بر روی سایت قرار میگیرند
Debes estar logueado para postear un comentario