طرز تهیه سوپ قارچ
سوپ قارچ
مواد لازم: پیاز متوسط ۲ عدد، سیر ۲ حبه، فلفل دلمهای یک عدد، قارچ ۲۰۰ گرم، جعفری خرد شده نصف پیمانه، آرد ۲ قاشق غذاخوری، لیمو ترش یک عدد، شیر ۴ لیوان، نمک، فلفل و روغن سرخ کردنی به میزان لازم.
طرز تهیه: پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید. وقتی که پیاز نرم شد، سیر رنده شده را به آن اضافه کنید. فلفل دلمهای را هم نگینی خرد کرده به مواد اضافه کنید و هم بزنید. آرد را نیز اضافه کنید و آرام آرام مخلوط را هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود. حالا شیر را اضافه کنید، سپس قارچها را حلقه حلقه کرده همراه با نمک و فلفل داخل سوپ بریزید و بگذارید با شعله کمبجوشد. یادتان باشد این سوپ را به علت داشتن آرد باید مدام هم بزنید تا ته نگیرد. در آخر هم آب یک عدد لیموترش را روی سوپ بریزید و جعفری خرد شده را هم اضافه کنید. بعد از ۱۵ دقیقه سوپ آماده است.
منبع روزنامه جام جم گرد اوری وانتشار توسط بانک مقالات فارسی articlefa.ir
مقالات مشابه:

نظرات ارزشمند خود را در مورد این مقاله از فرم ارسال نظر که در اخر همین صفحه وجود دارد برای ما ارسال کنید تا در سایت نمایش داده شودنظرات شما بعد از بررسی در سایت نمایش داده خواهد شد نمایش نظرات به معنای تایید انها توسط سایت نیست ونظرات شخصی بازدید کنندگان سایت در مورد این مقاله هست پیشاپیش از اینکه نظرات ارزشمند خود را در مورد این مطلب به سایت ارسال می کنید از شما ممنون هستیم باعرض پوزش بابت تاخییر ایجاد شده در تایید نظرات برای نمایش در سایت به دلیل مشغله کاری زیاد نظرات جدید با تاخییر بر روی سایت قرار میگیرند
عاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالی